25 Μαρ 2009

Αυτοπροσδιορισμός

Καλησπέρα ηλίθιε αυτόματε.

 Μαλάκα του συστήματος, προσπάθησε ρε όσο περισσότερο μπορείς να με  φας. Δεν θα τα καταφέρεις, είμαι ήδη μέσα στη βιτρίνα σου. Όσο και να με εμποδίζεις να βγω κάνεις μοιραίο σφάλμα. Μπαίνω μόνος μου πιο βαθιά μέσα στο κλουβί. Θα γίνω σαν εσένα. Θα γίνω χειρότερος από σενα. Ένα ηλίθιο γουρούνι με πτυχία και μεταπτυχιακά. Ναι ρε ηλίθιε σαν εσένα. Όσο μου σπας τα νεύρα και με εμποδίζεις, με κάνεις πιο δυνατό ρε βλάκα. Σιγά μην το καταλάβεις αυτόματο ανδρείκελο


 

Θα γίνω σαν εσένα ρε. Αυτόματος. Πρωινό ξύπνημα στις 8, ύπνος στις 11. Και μόλις φτάσω στο ναδίρ του εαυτού μου, τη δικιά σου “ιδανική” κατάσταση θα σε φάω. Δεν θα είμαι αυτόματος πια. Ξέρεις γιατί; γιατί έχω ρίζες στη θάλασσα και κεφάλι στο φως. Είμαι ασλάνι ρε εγώ δε φυλακίζομαι καημένε, όσο και να με ευνουχίζεις... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙΣ


 

Έχω ρε φωτιά μέσα μου. Και ΕΣΥ αυτόματο ρομποτάκι με βοήθησες να σπάσω τα δεσμά που ΜΟΝΟΣ έβαλα στον εαυτό μου.


 

Κάποιος μεγάλος ζωγράφος έλεγε : όσο μαθαίνεις να ζωγραφίζεις άκου τους δασκάλους σου. Μόλις μάθεις να ζωγραφίζεις ξέχνα τα όλα και ζωγράφισε.



Και γω ζωγράφος είμαι ρε. Της ζωής μου. Ακόμα μαθαίνω να ζωγραφίζω. Θα μου δείξεις ρε δούλε τα βασικά. Θα τα μάθω. Μετά θα με δελεάσεις να γίνω σαν εσένα ρομποτάκι. ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΥΠΟΤΑΓΗ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (Panx Romana). Όχι ρεεεεε. Θα βγω να ζωγραφίσω στη παλέτα της ζωής μου. Έχω πολλά να κάνω ρε και σπατάλησα πολύ χρόνο. Σας άφησα όλους (και κυρίως εμένα) πολύ καιρό να με αμφισβητείτε, φτάνει ρε.


 

Η ζωή είναι επανάσταση. Η αγάπη είναι επανάσταση. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ (Ξύλινα Σπαθιά).



Τάδε έφη Νικόλας Άσιμος:

Σπόρια τσίχλες πωλώ καραμέλες σωρό
Τρέξτε πάρτε παιδιά να χαρείτε
Κοκοράκι λαμπρό γλειφιτζούρι γλυκό
Μαντολάτο εδώ θα τα βρείτε
Εδώ το βοτάνι της αγάπης
Εδώ είναι που κουρεύονται οι γριές
Εδώ κορδέλες, καραμούζες καλές
Εδώ οι Αφρικάνικες πνοές
Έχω και αγαλματάκια
Χάρτινο τον Ισμαηλό
Έξυπνα παραμυθάκια καλέ
Για τον κάθε μπρούντζινο Ρωμιό
 
Ποιος θε να ’ρθη ρωτώ στο πανηγύρι αυτό
Και δε θα γυρέψει ν’ αγοράσει
Τα πανέρια μου απ' τα χέρια μου
Το χαρταετό του να πετάξει
 
Εδώ αφέντηδες ξεχνάτε
Ό,τι έχετε λυπητερό
Τα ταληράκια σας πετάτε σε με
Να σας πω, να σας πω, τον τυχερό
 
Πωπωπωπωπωπωπώ αχ τι κακό τι κακό
Ο δικός μου ο χορός στο πανηγύρι αυτό
Στο πανηγύρι αυτό, στο πανηγύρι αυτό
Για τον κάθε χάρτινο Ρωμιό
 
Ξέρω, ξέρω ένα παραμύθι που λέγεται
Πως στήλη άλατος γένηκε του Λωτ η γυναίκα
Γιατί παράκουσε τον κύριο θεό
Και γύρισε τα Σόδομα και Γόμορρα να δει
Που καιγόταν
 
Κι άλλο ένα ξέρω παραμύθι
Τα μαύρα χρόνια ο δύσμοιρος Ρωμιός
Πως εγελάστη αμέτρητες φορές
Κι ωσότου να του λείψει το φαΐ
Εκοιμάτω
                        
Από τη μια το θάρρος θαυμάζω της γυναίκας του Λωτ
Και του Ρωμιού, κιούπι γιομάτο με λαρδί του τάζω
 

Νικόλας Άσιμος - Ο Ρωμιός

Καληνύχτα σύντροφοι, συναγωνιστές, συνοδοιπόροι και όλοι όσοι προτιμάτε την πρόθεση συν-  από την αντί-



15 Μαρ 2009

Επικαιρότητα(;)

Σύντροφοι, Συναγωνιστές και λοιποί φίλοι

 

Είμαι και πάλι κοντά σας με τα το πέρας της (εμβόλιμης) εξεταστικής η οποία αν σας ενδιαφέρει πήγε κάλα. Αν δεν σας ενδιαφέρει να πάτε σε άλλο μπλογκ.

 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανα πολλή μελέτη σε διάφορες πηγές που παρακολουθώ συνήθως αλλά τους τελευταίους 2 μήνες παραμέλησα. Εφημερίδες, μπλογκς, πόρταλ, φόρουμ και τα λοιπά.

 

Είναι λοιπόν καταπληκτικός ο νέος e-πόλεμος που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Έχουμε γεμίσει υπερπατριώτες. Δεν επισκέφτηκα μπλογκ που με ενδιαφέρει, και να μην του έχουν επιτεθεί οι ορδές των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ. Οι τάχα ελληνόψυχοι νιώθουν ότι απειλούνται. Και βγάζουν τη χολή τους όπου βρουν. Το χάζι είναι ότι οι πλείστοι εξ αυτών είναι ανώνυμοι και τεράστιοι υβριστές. Gay δηλαδή. Έφηβοι που έχουν ερωτικές απογοητεύσεις και αποφασίζουν να οργανωθούν σε ελληνοπερδουσες οργανώσεις.

 

Μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Μου αρέσει πολύ. Διότι ο τόπος προχωρά μπροστά και δεν ξέρουν τι να κάμουν. Είναι οι τελικές τους άμυνες αυτές και μετά δεν θα ξέρουν τι να κάμουν!!!!

 

Και προσπαθούν να ξυπνήσουν τα δεξιά μας ένστικτα. Μια ο αλλοιωμένος εθνικός ύμνος, μια τα σχολικό θεατρικό δεν τους φκαινει και τι θα κάμει ο φτωχός (τω πνευματι, γιατί κατά τα άλλα...) Λυσσαριδης έπιασε το Αντάρτικο (της πορδής βέβαια). Κάλα ρε γιατρέ στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όταν σε αποθέωναν αυτοί που ήταν υπέρ της λύσης του Κυπριακού, γιατί δεν μας είπες τις πραγματικές σου απόψεις. Αρέσει σου να σε σιουμαλιζουν, να σ’έχουν στα όπα-όπα ε; Κρίμα για την ιστορία σου, ντροπή για την ηλικία σου.

 

Άλλο θέμα είναι οι εκλογές του ΔΗΚΟ. Αυτό το (καθόλου) συμπαθητικό κόμμα που επεδίωξε να μπει και στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα Και συνάντησε την σθεναρή αντίσταση της ΕΔΕΚ και τον γέλωτα των υπολοίπων ευρωπαίων σοσιαλιστών. Η ΕΔΕΚ και το ΔΗΚΟ αποτελούν τον ξεπεσμό του Κυπριακού πολιτικού συστήματος. Η μη ύπαρξη ενός μεγάλου κεντροαριστερού κόμματος είναι η γελοιοποίηση του. Διότι δεν γίνεται κύριε Ευρωκυπραιε να μην έχεις ένα μεγάλο δυνατό σοσιαλιστικό κόμμα. Τι οι Ελλαδίτες, οι Γάλλοι, οι Ισπανοί, οι Γερμανοί, οι Σουηδόι εν καλύτεροι που σενα; Πάρτο πατριωτικά το θέμα.


Και εσύ σύντροφε Πουρεκκε δεν μπορείς να αναλάβεις το εγχείρημα αυτό, όσο και να προσπαθείς. Διότι  έχεις και συ ακραία στοιχεία στο κόμμα σου. Και κυρίως γιατί είσαι ο κύριος υπεύθυνος για τη μη λύση του κυπριακού προβλήματος με την ανεύθυνης στάση σου τόσο στο σχέδιο Αναν, όσο και στην τοποθέτηση του Τάσου ως προέδρου.

 

Χαρμόσυνα νέα είναι ότι πλησιάζει η ώρα που το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κυβέρνηση στην Ελλάδα, και έτσι η Κύπρος θα ξαναέχει ένα σύμμαχο στο πλευρό της. Διότι με τον χοντρομαλακα τον Καραμανλή και το κακό, δεξιό του συναπάντημα μόνο Μητέρα Πατρίδα δεν ήταν. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου θα συνεχίσει τη γραμμή Σημιτη, (αυτός ο κοντός που μας έβαλε στην Ευρώπη και χρησιμοποίησε όλη την ελληνική διπλωματία για το κάλο της Κύπρου μας). Οι καλαμαράδες βέβαια επροτιμήσαν τον Καραμανλή και για να είμαι ειλικρινής καλά να πάθουν.


Το Ασλάνι της Βιτρίνας στηρίζει ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Χρήστου Στυλιανίδη στις Ευρωεκλογές

 

5 Μαρ 2009

Ωραίοι και Σερραίοι

Λογω της 50% καταγωγης απο τας Σερρας δεν θα μπορουσα παρα να γιορταζω την τεραστια νικη επι του Παναθηναικου (αν και παναθηναικος, χτες καταλαβα οτι μερικες αγαπες οντως πανε στον παραδεισο) ετσι λοιπον αντι αναρτησης θα βαλω copy paste απο αθλητικα sites

Έγραψε ιστορία! Πρόκριση με 2-3 στα ημιτελικά!!!

E-mail Print PDF

Όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρία γκολ ο Πανσερραϊκός «άναψε» πράσινο και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας ένα από τα φαβορί του θεσμού για την κατάκτηση του τροπαίου, τον Παναθηναϊκό. Τα «λιοντάρια» αντιμετώπισαν στα ίσα τους «πράσινους» και κατάφεραν να τους στείλουν στο καναβάτσο και τους φιλάθλους της ομάδας μας στον έβδομο ουρανό!!!




Ο Πανσερραϊκός δεν είναι…Βιγιαρεάλ

  Μοιάζει με ψέμα αλλά δεν είναι. Η ομάδα μας που με το ένα πόδι βρίσκεται στην Β’ Εθνική, κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Ο.Α.Κ.Α τον Παναθηναϊκό με 2-3 και να τον «πετάξει» έξω από το θεσμό του κυπέλλου. Οι παίκτες μας «παράκουσαν» στις εντολές του Ούγκο Μπρόος που μιλούσαν για δευτερευούσης σημασία ματς απέναντι στην προσπάθεια του πρωταθλήματος και παίζοντας πανέξυπνα, πήραν μια πανάξια ιστορική πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.




Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 2-3

Ιστορική επιτυχία για τα λιοντάρια

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανσερραϊκός πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Με ένα εκπληκτικό ενενηντάλεπτο οι παίχτες του Χιούγκο Μπρος ήταν οι μόνοι που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ο Πανσερραϊκός έκανε τον Παναθηναϊκό να φαίνεται μικρός αντίπαλος και έφτασε να προηγείται μέχρι και με τρία γκολ διαφορά, προτού διαμορφωθεί το τελικό 2-3. Ένα σκορ που σε συνδυασμό με το 0-0 των Σερρών έδωσε άνετα την πρόκριση στην ομάδα μας.



"Μπαλαρίνες" και μάγκες - Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 2-3

Είναι άδικο να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, έναν ακόμα ταπεινωτικό αποκλεισμό τα τελευταία χρόνια στο Κύπελλο. Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε το θαύμα του, διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 3-2 στο ΟΑΚΑ και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Για λύπηση η εικόνα των γηπεδούχων, που αν δέχονται τρία γκολ από τη χειρότερη επίθεση της Σούπερ Λίγκα, φανταστείτε τι θα γίνει σε έξι μέρες από τη Βιγιαρεάλ....


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 2-3 Το όνειρο του ενός εφιάλτης του άλλου

«Πρέπει να συνειδητοποιήσω πως δεν βλέπω όνειρο» είπε ο Ούγκο Μπρος μετά τη λήξη της θριαμβευτικής πρόκρισης του Πανσερραϊκού επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ με 3-2 και θα έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή του να το συνειδητοποιήσει μέχρι να φτάσει η ώρα των διπλών αναμετρήσεων με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.


Το...Ματ των Σερρών

Contra.gr - οιραστείτε το στο
Το γκολ του Ματ Νταρμπισάιρ στην άνιση μάχη του Καραϊσκάκη σε συνδυασμό με το απίθανο κόλπο των Σερραίων στο ΟΑΚΑ δίνουν τον τόνο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas on Line, όπου θα αναμετρηθούν Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Πανσερραϊκός.

Πανάξια η πρόκρισή μας"

4/3/2009 11:08:01 μμ

Πανευτυχής μετά την πρόκριση του Πανσερραϊκού στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου HOL εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Θεοδωρίδης. Το "αφεντικό" των σερραίων, υποστήριξε πως η ομάδα του πήρε πανάξια την πρόκριση απο τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έκρυψε τον πόθο του, που είναι να δει τα "λιοντάρια" στον τελικό!


Στους δρόμους οι σερραίοι!

4/3/2009 11:02:00 μμ

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό έδωσε το έναυσμα για να ξεχυθούν στους δρόμους των Σερρών οι οπαδοί της ομάδας, προκειμένου να πανηγυρίσουν την μεγάλη και ιστορική πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κυπέλλου Ελλάδας HOL.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, η οποία βρήκε μεγάλο θριαμβευτή τον Πανσερραϊκό (3-2), οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων κατέκλισαν τους δρόμους των Σερρών και κρατώντας σημαίες, λάβαρα, πανό και κόρνες, έδωσαν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα στην πόλη.

Αλλωστε, η ομάδα του Ούγκο Μπρος προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "4" του κυπέλλου, αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό, του οποίου βασικός στόχος, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου!

Επόμενος στόχος των νεοφώτιστων είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, η οποία είναι αρκετά δύσκολη και έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Η αρχή θα γίνει με την ΑΕΚ, με την ψυχολογία των παικτών να είναι στο ζενίθ της. 




Τον έφαγαν λιοντάρια! Τραγωδία ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ 2-3 με Πανσερραϊκό και αποχαιρετισμός στο Κύπελλο

Ο φετινός Παναθηναϊκός αποδεικνύεται πως είναι η προσωποποίηση του Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ! Μετά την καλή εμφάνιση στο «αιώνιο» ντέρμπι, οι «πράσινοι» γνώρισαν ταπεινωτική ήττα από τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ με 3-2 και φυσικά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas OnLine.  

alt