5 Μαρ 2009

Ωραίοι και Σερραίοι

Λογω της 50% καταγωγης απο τας Σερρας δεν θα μπορουσα παρα να γιορταζω την τεραστια νικη επι του Παναθηναικου (αν και παναθηναικος, χτες καταλαβα οτι μερικες αγαπες οντως πανε στον παραδεισο) ετσι λοιπον αντι αναρτησης θα βαλω copy paste απο αθλητικα sites

Έγραψε ιστορία! Πρόκριση με 2-3 στα ημιτελικά!!!

E-mail Print PDF

Όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρία γκολ ο Πανσερραϊκός «άναψε» πράσινο και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας ένα από τα φαβορί του θεσμού για την κατάκτηση του τροπαίου, τον Παναθηναϊκό. Τα «λιοντάρια» αντιμετώπισαν στα ίσα τους «πράσινους» και κατάφεραν να τους στείλουν στο καναβάτσο και τους φιλάθλους της ομάδας μας στον έβδομο ουρανό!!!




Ο Πανσερραϊκός δεν είναι…Βιγιαρεάλ

  Μοιάζει με ψέμα αλλά δεν είναι. Η ομάδα μας που με το ένα πόδι βρίσκεται στην Β’ Εθνική, κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Ο.Α.Κ.Α τον Παναθηναϊκό με 2-3 και να τον «πετάξει» έξω από το θεσμό του κυπέλλου. Οι παίκτες μας «παράκουσαν» στις εντολές του Ούγκο Μπρόος που μιλούσαν για δευτερευούσης σημασία ματς απέναντι στην προσπάθεια του πρωταθλήματος και παίζοντας πανέξυπνα, πήραν μια πανάξια ιστορική πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.




Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 2-3

Ιστορική επιτυχία για τα λιοντάρια

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανσερραϊκός πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Με ένα εκπληκτικό ενενηντάλεπτο οι παίχτες του Χιούγκο Μπρος ήταν οι μόνοι που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ο Πανσερραϊκός έκανε τον Παναθηναϊκό να φαίνεται μικρός αντίπαλος και έφτασε να προηγείται μέχρι και με τρία γκολ διαφορά, προτού διαμορφωθεί το τελικό 2-3. Ένα σκορ που σε συνδυασμό με το 0-0 των Σερρών έδωσε άνετα την πρόκριση στην ομάδα μας.



"Μπαλαρίνες" και μάγκες - Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 2-3

Είναι άδικο να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, έναν ακόμα ταπεινωτικό αποκλεισμό τα τελευταία χρόνια στο Κύπελλο. Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε το θαύμα του, διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 3-2 στο ΟΑΚΑ και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Για λύπηση η εικόνα των γηπεδούχων, που αν δέχονται τρία γκολ από τη χειρότερη επίθεση της Σούπερ Λίγκα, φανταστείτε τι θα γίνει σε έξι μέρες από τη Βιγιαρεάλ....


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 2-3 Το όνειρο του ενός εφιάλτης του άλλου

«Πρέπει να συνειδητοποιήσω πως δεν βλέπω όνειρο» είπε ο Ούγκο Μπρος μετά τη λήξη της θριαμβευτικής πρόκρισης του Πανσερραϊκού επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ με 3-2 και θα έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή του να το συνειδητοποιήσει μέχρι να φτάσει η ώρα των διπλών αναμετρήσεων με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.


Το...Ματ των Σερρών

Contra.gr - οιραστείτε το στο
Το γκολ του Ματ Νταρμπισάιρ στην άνιση μάχη του Καραϊσκάκη σε συνδυασμό με το απίθανο κόλπο των Σερραίων στο ΟΑΚΑ δίνουν τον τόνο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas on Line, όπου θα αναμετρηθούν Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Πανσερραϊκός.

Πανάξια η πρόκρισή μας"

4/3/2009 11:08:01 μμ

Πανευτυχής μετά την πρόκριση του Πανσερραϊκού στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου HOL εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Θεοδωρίδης. Το "αφεντικό" των σερραίων, υποστήριξε πως η ομάδα του πήρε πανάξια την πρόκριση απο τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έκρυψε τον πόθο του, που είναι να δει τα "λιοντάρια" στον τελικό!


Στους δρόμους οι σερραίοι!

4/3/2009 11:02:00 μμ

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό έδωσε το έναυσμα για να ξεχυθούν στους δρόμους των Σερρών οι οπαδοί της ομάδας, προκειμένου να πανηγυρίσουν την μεγάλη και ιστορική πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κυπέλλου Ελλάδας HOL.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, η οποία βρήκε μεγάλο θριαμβευτή τον Πανσερραϊκό (3-2), οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων κατέκλισαν τους δρόμους των Σερρών και κρατώντας σημαίες, λάβαρα, πανό και κόρνες, έδωσαν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα στην πόλη.

Αλλωστε, η ομάδα του Ούγκο Μπρος προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "4" του κυπέλλου, αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό, του οποίου βασικός στόχος, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου!

Επόμενος στόχος των νεοφώτιστων είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, η οποία είναι αρκετά δύσκολη και έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Η αρχή θα γίνει με την ΑΕΚ, με την ψυχολογία των παικτών να είναι στο ζενίθ της. 




Τον έφαγαν λιοντάρια! Τραγωδία ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ 2-3 με Πανσερραϊκό και αποχαιρετισμός στο Κύπελλο

Ο φετινός Παναθηναϊκός αποδεικνύεται πως είναι η προσωποποίηση του Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ! Μετά την καλή εμφάνιση στο «αιώνιο» ντέρμπι, οι «πράσινοι» γνώρισαν ταπεινωτική ήττα από τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ με 3-2 και φυσικά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas OnLine.  

alt

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα είσαι τζαι Πανσερραικός?
Πανσερραικός, αριστερός, συντροφόφιλος μόνο το ΑΠΟΕΛίστας εν κολλα!