2 Ιουλ 2009

Το κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή

Είχα να γράψω πολύ καιρό. Δεν συνέβηκε στη ζωή μου τίποτα το ενδιαφέρον. Το μόνο που έκανακαι άξιζε ήταν μια ενέργεια χτες στο 5x5 και το καταπληκτικό τελείωμα αυτής στο παραθυράκι του πορτάρη. Η εξεταστική έπεσε βαριά πάνω μου αλλά νομίζω ότι κάτι κατάφερα. Όσο καιρό όμως ήμουν κλεισμένος σπίτι υποτίθεται ότι συνέβησαν τρομερά πράματα.


Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ηρωικής αστυνομίας μας (η οποία δεν δέρνετε, μην ξεχνιόμαστε) γιατί εφαν ένα μπάτσο ο οποίος ήταν μπλεγμένος σε πατταλοδουλειες. Βέβαια δεν το ήξερε κανένας γιατί ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κακός μπάτσος και ήρθε σε όλους κεραμίδα μόλις έμαθαν το ποιον του. Στην Κύπρο κανένας άλλος μπάτσος πλέον δεν έχει πάρε-δώσε με σωματέμπορους, έμπορους ναρκωτικών ή αρχιμαφιόζους. Είδατε στην υπόθεση «σ’αγαπάω ΚΙΤΑ»... Δεν πειράζει όμως το έργο της αστυνομίας μας δεν τελείωσε. Ο νέος αρχηγός θα ξαναρχίσει το θεάρεστο αυτό έργο. Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος «τυχερός» που θα τις φάει?


Άλλο σημαντικό(;) γεγονός ήταν οι ευρωεκλογές. Να πω την αλήθεια λυπήθηκα διότι δεν βγήκε ο φίλος ο Χρήστος ο Στυλιανιδης αλλά εντάξει Κύπριοι ήμαστε εν δύσκολο να φκαλουμε κανένα της προκοπής. Φίλοι του ΔΗ.ΣΥ. να σας δώσω συγχαρητήρια. Η Θεοχάρους σας αξίζει. Ο Χρήστος μάλλον εν πολύς σας. Άλλο σημαντικό βεβαίως ήταν η άνοδος ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ. Χάρηκα ιδιαιτέρως που τα κόμματα που είναι υπέρ της λύσης ανέβασαν ποσοστά. Και χάρηκα ακόμη περισσότερο για τον καταποντισμό ΔΗ.ΚΟ και ΕΥΡΩ.ΚΟ. Δεν φαντάζεστε ποσό το διασκέδασα. Εφυεν ο πελλογερος ο Ματσης που το ευρωκοινοβούλιο να μεν μας καμνει και ρεζίλι. Να δώσω συγχαρητήρια και στην ΕΔΕΚ που εξέλεξε ευρωβουλευτή. Ελπίζω να δουν εκεί κάτω ότι αν αποφασίσουν να πορευτούν μόνοι τους χωρίς το ΔΗΚΟ και τους λοιπούς κομπάρσους του εθνικισμού και καταφέρουν να αποβάλουν τις φασιστικές και εθνικιστικές κορώνες του άλλου πελλογερου του Λυσσαριδη, μπορούν να παν μπροστά. Αν αποφασίσουν να πορευτούν κιόλας με τις σοσιαλιστικές ιδέες του τρίτου δρόμου ή έστω σοσιαλδημοκρατικές, τότε θα έχουν επιστροφές πολλών παλιών στελεχών και ψηφοφόρων. Η αρχή έγινε.


Επιπλέον ένα νέο που με έκανε να γελάσω ήταν ότι ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφερη πρόκειται να ανοίξει παράρτημα στην Κύπρο. Καλά ρε παιδιά, δεν μας φτάνουν οι δικοί μας καραγκιόζηδες (Λυσσαριδης, Παπαδόπουλος Jr, Συλλουρης) εν να φέρουμε και εισαγόμενους; Ημαρτον δηλαδή. Ομολογώ πως η συγκεκριμένη είδηση εκαμεν με και εφακκουν χαμε που τα γελια.


Σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι ΟΔΕΥΟΜΕΝ ΠΡΟΣ ΛΥΣΙΝ. Δημήτρη και Νίκο οψόμεθα. Εν που σας που εξαρτάτε στο επόμενο δημοψήφισμα. Διότι ή το λύεται ή αναγνωρίζουμε την ΤΔΒΚ και τελειώνει το παναυρι. Σε αυτή την χείριστη περίπτωση λυπάμαι περισσότερο τον συμπατριώτη μας που σχεδίασε την σημαία μας και τα επίσημα σύμβολα του κράτους μας. Ήταν ο ΙΣΜΕΤ ΒΕΧΙΤ ΓΚΙΟΥΝΕΪ. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο φίλος Μιχάλης οπότε δεν αναφέρομαι περισσότερο. Μιχάλη ελπίζω να γνωριστούμε και από κοντά μες το καλοκαίρι! Ελάτε και το link: http://mihalismihail.blogspot.com/2009/06/blog-post_2119.html



Επειδή είναι καλοκαιράκι κάνει καλό να ελαφρύνουμε λιο το θέμα. Δυστυχώς ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΙΓΙΑ!!!! Ευτυχώς έχει και του χρόνου συνέχεια. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν όλα τα λεφτά! Αλλά και οι διαφημίσεις για τα δυο τελευταία ήταν φοβέρες. Μπράβο στους συντελεστές της σειράς, τους εύχομαι τα καλύτερα.


Τέλος κλείνω με το μεγαλύτερο μεταγραφικό «μπαμ» που συνέβηκε στον Ελληνικό χώρο EVER!


OE OE OE DJIBRIL CISSE!!!


Άντε ας πάρει παράδειγμα και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να μας ευχαριστήσει με κάτι ανάλογο για τα κυπριακά δεδομένα! Δεν υπονοώ τίποτα...


ΚΑΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

3 σχόλια:

ρίτσα είπε...

welcome back

Μιχάλης είπε...

Όποτε το θελησεις στείλε ένα μήνυμα για να βρεθουμε.

Μιχάλης είπε...

Όποτε το θελησεις στείλε ένα μήνυμα για να βρεθουμε.